Meltpels.nl, Grafisch vormgever en fotograaf in Amersfoort

Hulp nodig met de vormgeving van jouw brochure? Of heb je zo snel mogelijk een fotograaf nodig? Je vindt erg veel fotografen en vormgevers in Amersfoort, maar wie past er nou het beste bij uw bedrijf, wensen of product?
Misschien kan ik uw keuze iets gemakkelijker maken. Bekijk mijn portfolio voor de fotografie en voor de grafische vormgeving, en waag een ‘belletje’. Ik kan bij u langs komen, we kunnen een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek aangaan en dan bied ik u gelijk een kop koffie aan.

Over Melt Pels
Toen ik tien was kreeg ik mijn eerste computer. Deze heb ik toen zelf in elkaar gezet en was er niet meer van weg te slaan. Ik ben me gaan verdiepen in de grafische vormgeving en kwam zo op natuurlijke wijze ook uit op fotografie. Ik ben een grafisch ontwerper en fotograaf in hart en nieren. Mijn buren stonden een voor een aan mijn deur, op zoek naar een website, een logo en een ontwerp voor hun flyers. Na de middelbare ben ik Communicatie en Multimedia Design gaan studeren. Hier heb ik een breed portfolio op kunnen zetten, de kans gekregen om te werken voor bedrijven als Talpa, Akzo Nobel, Gallup Strengthsfinder, Media Borrel Noord en wat lokalere bedrijven als Pathé Amersfoort en Queens Royal Bakery.

Hoe ga ik te werk
Er zijn enorm veel grafische vormgevers en fotografen in Amersfoort. Maar er zijn er maar een paar die deze twee kunsten zelf kunnen combineren. Bij mij kunt u terecht voor het ontwerpen van brochures tot websites, van magazines tot verpakkingen en alles daar tussenin. Dit volledig aangekleed met foto’s die u aanlevert of die ik zelf maak. Zo heeft u dus bij Meltpels.nl alles in een keer geregeld.

Neem contact op
Overtuigd? Of toch nog niet helemaal? Ik wil u graag over de streep trekken. U kunt via het contactformulier uw gegevens achterlaten, dan bel ik u zo snel mogelijk terug. Wilt u liever direct contact? Dan kunt u me bereiken op 0641137305 of via de mail: meltpels94@gmail.com